Mentoren & IC

Lieve aankomende biologen,
Op deze pagina willen we graag de mentorengroep van dit jaar introduceren. Ben je benieuwd wie je mentoren zijn en hoe ze eruit zien? Klik dan links gauw op je groepje!
Daarnaast willen wij ons als IC ook nog voorstellen! Wij als IntroductieCommissie (op de groepsfoto de zes personen links voor) zijn verantwoordelijk voor het organiseren van jullie eerste week op de universiteit en misschien ook wel in Nijmegen. Met z’n zessen zijn wij vanaf december al bezig om ervoor te zorgen dat jullie eerste kennismakingsweek een onvergetelijke tijd wordt en dat jullie zo goed voorbereid mogelijk aan jullie studententijd beginnen! De introductie staat er om bekend om vrienden voor het leven te maken. En dat gaat natuurlijk samen met het motto: “Niks moet en alles mag!”. Wij hopen jullie allemaal te zien op 20 augustus. En mochten jullie nieuwgierig zijn naar wie deze week voor je hebben georganiseerd, lees dan verder!

 

Hee! Mijn naam is Joost Reitsma en ik ben dit jaar de voorzitter van de introductie commissie (de meest rechter jongen). Ik ben 23 jaar oud en ik ben geboren en getogen in Nijmegen. Ik ben afgelopen jaar begonnen aan mijn Master biologie en ik heb hierin een sterkte interesse ontwikkeld voor vogels. Daarnaast houd ik van feestjes vieren, zwemmen, (hardstyle) festivals afgaan, veel gezelligheid in alle vormen en maten en ben ik een die-hard Pokémon fan.

Hoi allemaal! Ik ben Camila van Ham (het middelste meisje) en ben nu 4e jaars Medisch Bioloog. Ik ben nu voor het tweede jaar lid van de introductie commissie als secretaris en met 5 andere toppers verzorgen wij ook dit jaar weer een te gekke introductie! Uiteraard houd ik van een goed feestje en de daarbij behorende drankjes. Ik dans en playback graag lekker uitgebreid in de kroeg, maar ook daarbuiten ga ik met de voetjes van de vloer. Ik hoop je terug te zien in augustus tijdens de Bio Intro van 2017!

Halihalo! Ik ben Irene Paassen en mag dit jaar alle financiën in de gaten houden als penningmeester van IC (het meest rechter meisje)! Geboortelijk kom ik uit het mooie Vosswinkel dat ergens in Duitsland ligt en zijn wij daarom dit jaar een international IC :D! Naast eurootjes en centjes tellen ben ik vaak te vinden op de atletiekbaan rondjes te rennen, organiseer ik leuke sportactiviteiten met de sportcommissie ATP of sta ik gewoon zomaar omdat het leuk is in de kroeg. Best oké dus.

Ik ben Max Frencken (de meest linker jongen), een 22-jarige vierdejaars bioloog met interesse voor plantgenetica. Ik zal aankomend jaar beginnen aan mijn eerste Masterjaar (en dus vijfde jaar) hier in Nijmegen. In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek filmfanaat en hou ik me bezig in de Raad van Advies (een soort adviseurs voor het bestuur) de cultuurcommissie van BeeVee (Kultuur) en natuurlijk de introductiecommissie. Daarnaast ben ik altijd in voor gezellig samen eten, chillen en biertjes drinken met vrienden!

Hallo iedereen! Mijn naam is Ko van Bakel (het meest linker meisje), ik ben 22 jaar en ben vierdejaars bioloog. Toen ik begon aan mijn studie liep ik de intro als Honingmeloen, sinds die week wilde ik niets liever dan mentor worden en dat is me twee keer gelukt. Dit jaar zit ik in de introductie commissie als algemeen lid. Naast IC zit ik ook nog bij de schrijvers commissie van BeeVee, MOTjE et Al. Het zal jullie dan ook niks verbazen dat een van mijn hobby's dan ook schrijven is. Mijn andere hobby's zijn naar de film gaan, muziek luisteren, dansen op feestjes en slechte woordgrappen maken. Als je tijdens de introductie zin hebt om even te kletsen of lekker gek te doen dan mag je bij mij altijd aankloppen!

Hey! Ik ben Rick Smit en dit jaar algemeen lid bij een van de leukste commissies bij BeeVee: de Introductie Commissie (de middelste jongen)! Daarnaast ben ik ook nog lid en nu zelfs voorzitter bij VACUOLES. In mijn vrije tijd ben ik meestal… soms… minimaal 1x per week in de sportschool te vinden en hou ik er heel erg van om met in pilsje in de zon te zitten of een lekker dansje te doen op een techno deuntje. Ik kijk onwijs erg uit naar de introductie om jullie allemaal te ontmoeten en er een te gekke introductie van te maken.