Jakhals

He jij!

Dat je hier bent gekomen, betekent vast dat je óf ontzettend geïnteresseerd bent in de introductie van biologie in Nijmegen óf dat je een van onze mentorkindjes zal worden (óf dat je een mentorkindjesouder bent die toevallig meeleest, ook goed mogelijk natuurlijk). Het is wel zo netjes ons even voor te stellen. Wij zijn Hugo, Nikki en Niels, de mentorouders van groepje Jakhals. Tijdens de komende introductieperiode zullen wij er alles aan doen om een stel aankomend eerstejaars wegwijs te maken in het studentenleven in Nijmegen. Wij hebben daar ontzettend veel zin in en geloven dat het een geweldige week zal worden!

Dan nog iets over onszelf. Hugo is net klaar met zijn tweede studiejaar en Nikki en Niels hebben er inmiddels alweer drie jaar op zitten. (Ja, dat is erg snel gegaan.)  Hugo houdt er vele hobby’s op na, maar zijn meeste tijd besteedt hij toch wel aan gitaar spelen en sporten. Nikki vindt het vooral leuk om dingen met haar vriendinnen te ondernemen en dan maakt het nog niet eens zoveel uit wat dat precies is. Ten slotte is er Niels die zijn dagen vult met lezen, naar muziek luisteren en muziek maken.
Natuurlijk is er nog veel meer over ons te vertellen, maar daar kom je tijdens de introductie vast achter. Nog leuker is het dat we jou dan misschien ook leren kennen!

Liefs,
Hugo, Nikki en Niels
De jakhalsouders