Kalkoen

Ik ben David Smit, 23 jaar, vijfdejaarsstudent en bezig met mijn Master Biology. Naast mijn studie ben ik een voetbalfanaat. Zelf speel ik bij Union uit Malden (dorpje onder Nijmegen) en geef daar ook training aan de jeugd. Ik woon al mijn hele leven in Nijmegen dus ik ken de stad als mijn broekzak en kan je alle geweldige plekken laten zien. Ook houd ik van een feestje en ben niet bang om een dansje te wagen in de kroeg.

Mijn naam is Leanne Kosse. Ik ben 23 jaar en vijfdejaarsstudent. Momenteel ben ik bezig met de Master Medical Biology. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om lekker te koken en concerten en festivals te bezoeken. Ook ben ik actief (geweest) binnen BeeVee, de studievereniging van (Medische) Biologie. Ik geboren en getogen in het Overijsselse Slagharen (it’s great! ????) en woon sinds ik met Biologie ben begonnen in Nijmegen.

Ik ben Mark Annevelink, 25 jaar, vijfdejaarsstudent en bezig met afstuderen aan de Master Biology. Met mijn vele jaren levens-en studie-ervaring hoop ik je op een perfecte wijze voor te bereiden op de leukste tijd van je leven. Vijf jaar lang stappen in de leukste studentenstad van Nederland, lekkere terrasjes om van de eerste lentezon te kunnen genieten en de vele culturele faciliteiten die Nijmegen heeft te bieden. Met mij is het altijd gezellig waarnaast ik ook niet wegkijk voor een diepgaand gesprek.