Piranha

Hoi lieve kindjes, Ik ben Wies. Ik ben 20 jaar oud en kom oorspronkelijk uit het mooie Lochem (Achterhoek). Ik studeer nu een jaar biologie en heb gekozen voor de medische kant. Ik ben uiteindelijk van plan om de neurologie richting op te gaan. Ondertussen woon ik nu alweer twee jaar met heel veel plezier in Nijmegen en geniet heel erg van deze mooie stad. Het liefst pak ik elke dag een terrasje op de grote markt of lig ik aan het waalstrand. Daarnaast hou ik van filmpjes kijken en dansjes doen in de stad, kortom veel gezelligheid!

Mijn naam is Rick en ik ben 20 jaar oud. Ik kom uit Overloon een dorpje aan de Brabantse kant van de grens met Limburg maar sinds April woon ik in Nijmegen. Ik ben tweedejaars student (medische)biologie. Ik hou van voetbal, uitgaan en chillen met vrienden. Binnen de studievereniging ben ik actief bij de borrel commissie. Daarmee organiseren we maandelijks een borrel zodat jullie even kunnen ontstressen.

Hoihoiii! Ik ben Aniek Verstappen, 19 jaar en kom oorspronkelijk uit het Limburgse dorpje Posterholt. Ook ik ben tweedejaars bioloog en heb gekozen voor de medische richting. Tegenwoordig woon ik in Nijmegen en dat bevalt me erg goed, lekker stappen wanneer het uitkomt en een biertje pakken op het terras zijn dingen die ik graag doe. Ik hou van sporten en dan in het bijzonder volleybal, dit doe ik bij de Nijmeegse vereniging Pegasus. Binnen de studievereniging ben ik lid van de Feestcommissie, jullie zullen me dan ook nog vaak tegenkomen op deze superleuke feestjes!