Quokka

Quokka, het gelukkigste diertje ter wereld! Nou komt dat nog eens goed uit, want wij gaan er als ouders voor zorgen dat jullie ook de gelukkigste introkindjes zullen worden!

Wij zijn Ida (Links), tweedejaars twijfelbioloog en, zoals een echte quokka betaamd, altijd vrolijk. Als penningmeester van de feestcommissie (Fc) weet Ida heel goed hoe je een feestje moet bouwen. Daarnaast heeft ze heel veel kennis over de dierenwereld, aangezien ze werkt als Ranger in de Beekse Bergen, is ze op donderdagavond altijd te vinden bij Phocas (de studentenroeivereniging) van Nijmegen en fan van Meatfree Monday!

In het midden hebben we Yari, derdejaars medisch bioloog, die na een jaar verdwaald rondgelopen te hebben bij Bouwkunde in Eindhoven, gelukkig de weg naar Nijmegen nog heeft gevonden. Als voorzitter van de sportcommissie (ATP) en lid van MOTjE et Al. (de commissie die onder andere het jaarboek maakt) is hij altijd druk bezig binnen BeeVee. Gelukkig vindt hij altijd nog wel de tijd om even de sportschool in te duiken, wat drankjes weg te tikken op een borrel of ultiem “sexy” te dansen in de kroeg. 

Floor (rechts), tweedejaars medisch bioloog en een geboren party animal, de kroeg sluit meestal niet voor zij naar huis is. Ze heeft zelf haar hoofd in een van de kroegen van Nijmegen hangen, omdat ze alle 45 shotjes heeft uitgeprobeerd! #goals.  Gelukkig staat ze de volgende dag altijd weer paraat om voorzitter te spelen bij MOTjE et Al. Buiten de dansjes in de kroeg krijgt ze nog de nodige beweging door twee keer per week te volleyballen en zo heel af en toe een keer met papa (lees Yari) mee naar de sportschool te gaan.

Kortom één en al gezelligheid bij groepje Quokka!!!