Rups

Hallo intro kindjes 2017!

Mag ik ons even voorstellen? Wij zijn Maaike, Luuk en Marjon, intro-ouders van het leukste introgroepje van 2017; GROEPJE RUPS!!
Alle drie zijn we derdejaars medisch biologen. Op dit moment zijn we nog bezig met onze bachelor, helaas hebben we die dus niet kunnen afronden in drie jaar. Maar hé, studeren is leuk! Dus waarom zou je het niet wat langer over doen? Natuurlijk zullen wij jullie wel stimuleren om je studie netjes af te maken J. In onze vrije tijd gaan we wel eens sporten, maar wanneer we daar geen zin in hebben zijn we vaak in de kroeg te vinden. Gezelligheid en sportiviteit staan bij ons hoog in het vaandel!

In de week van 20 t/m 28 augustus zullen wij de ouders zijn van een heel aantal kleine rupsjes die aan het eind van de week zullen uitgroeien tot mooie vlinders! Misschien zit jij hier wel bij. Als dat zo is kun je een week tegemoet gaan van gezelligheid, leuke fanatieke activiteiten en veel liefde. Overdag zullen we jullie begeleiden bij spelletjes en kennismakingsactiviteiten met de universiteit, de stad en de studie. In de avond zullen jullie onder onze vleugels wat dansuurtjes maken op de mooiste introfeestjes van Nijmegen. Wees niet bang, ook de rupsjes die niet zo van alcohol houden zullen het hier erg naar hun zin hebben. Hier zullen je broertjes en zusjes natuurlijk ook een grote rol inspelen.

We hopen dat jullie allemaal al zin hebben in de intro, en ook als je niet bij ons in het groepje zit wordt het een super toffe week! De voorbereidingen zijn in volle gang en alle mentoren en IC zijn klaar voor jullie. Tot in augustus!

Liefs, Maaike, Luuk en Marjon!