Association calendar

 • BeeVee's Stickerwedstrijd

  Ga jij deze zomervakantie naar een plek ver weg van Nijmegen? Of blijf je lekker hier, maar vind je meedoen belangrijker dan winnen?
  Kom dan 14 of 15 juni in de pauze in HG00.108 een gratis sticker halen en doe mee!
  Plak je sticker op een leuke plek, maak een foto en post die in dit evenement! Degene die de sticker het verst van Nijmegen weg plakt maakt kans op coole prijzen!!
  Bedenk dat niet alle landen, monumenten, standbeelden, dingen, mensen, dieren evenveel van BeeVee houden en dat je wellicht hen niet verrijkt door een sticker op te plakken.. Gebruik dus je gezonde verstand!
  Ga je naar meerdere plekken en wil je je kansen spreiden? Koop er dan nog 1 (of meer) sticker(s) voor maar 0,10 € per stuk bij!

 • Welcome (back) Biologenavond

  De eerste Biologenavond van het nieuwe collegejaar staat voor de deur. Kom op donderdagavond 7 september gezellig een biertje drinken in Café de Fiets! Is het jou ook niet gelukt om tijdens de intro een Knaek studentenkortingspas te scoren? Dan is dit je kans om er alsnog een te bemachtigen. De eerste 50 leden kunnen bij het bestuur een gratis Knaek ophalen. Vanaf 21:00 zien we jullie graag om het nieuwe collegejaar goed te beginnen.

  Tot donderdag:)

 • Kultureel uitje Nijmegen

  Ben je nieuw in Nijmegen? Of gewoon geïnteresseerd in ons mooie stadje? Ga dan gezellig met ons mee op kultureel uitje! We lopen in groepjes een rondje door de stad en vertellen jullie allerlei fascinerende, geweldige, uitermate interessante fun facts over de eeuwenoude stad waarin wij leven! We eindigen met z'n allen in bierbrouwerij de Hemel waar we samen een lekker biertje kunnen drinken. Aanmelden hoeft niet, we zien jullie gewoon om 18.45 bij het Marikenbeeld.

 • Pre-alv

  Ook deze halfjaarlijkse alv is er weer een pre-alv om alvast wat documenten te bespreken. In ieder geval zullen het voorstel van de contributiewijziging en de verlenging van Ac besproken worden. Ook mag je zelf een onderwerp aandragen dat je graag wil bespreken. De pre-alv vindt op woensdag 13 september in de pauze plaats in lokaal HG00.108. De documenten zijn op de site te vinden onder mijn BeeVee > ALV documenten > 4 oktober

 • Fc welcomes you to the circus

  WELCOME TO THE CIRCUS, BIOLOGISTS!

  Hopelijk hebben jullie er dit jaar weer zin in en zijn jullie niet al gesneuveld tijdens de intro. Om die sfeer van de intro er toch nog maar even goed in te houden, komt Fc alweer met een feestje aanzetten. Ditmaal gaan we op zoek naar verborgen talenten. Misschien heb je wel een rare freak in je zitten of ben je juist de acrobaat, leeuwentemmer, heb je 6 navels of kan je als een olifant op een krukje blijven staan (na wat biertjes uiteraard). Laat zien wat jij bent in het circus en waarom je daar hoort en laat dat op woensdagavond 13 september zien in de Sjors en Sjimmie. Vanaf 22:00 kom jij het eerste uur gratis binnen en kan jij jezelf laten zien aan je medebiologen. Mocht je onverhoopt iets later zijn, dan wees niet getreurd. Je betaalt dan slechts €1,- als lid om binnen te komen en wil jij niet-BeeVee mensen meenemen dan komen die binnen voor een prijsje van €2,-. Daarmee krijg je dan toegang tot het eerste Fc feest van het jaar en een welkomstshotje!
  Dus nog geen genoeg van de intro, zie je je kwartaal nu al falen, ben je gewoon een gare freak of heb je gewoon zin in in een stuk of 1..... 2...... 33 biertjes! Dan zien we je 13 september bij de Sjors en Sjimmie!

 • Symci presents: A lecture on Skin Regeneration and Burn Scars

  On Monday September 18 Symci organises a lecture (with lunch!) on skin regeneration and burn scars, which will be given by prof. dr. Esther Middelkoop from the VUmc, Amsterdam. The lecture starts at 12:30h in HG00.303. Entrance and lunch are free, but please sign up before September 15 via beeveesymci@gmail.com. (If you don't sign up before September 15 you're still welcome to attend the lecture, but there won't be lunch for you :( )

  We hope to see you the 18th!

 • Speciaalbierproeverij

  Wat weet jij van speciaalbieren? Ken jij de geschiedenis van de monnikenbieren? Wat weet jij van de nieuwe generatie bierbrouwers en kan jij de alle verschillende biersoorten uit elkaar houden? Leer dit allemaal onder de leiding van een echte bier en cognac specialist van wijnhandel "in de blauwe druif' en proef 6 heerlijke verschillende speciaalbieren voor maar 10 euro!

 • EC-wisselavond

  Het nieuwe college jaar is weer begonnen. Dit betekent dan ook dat er een nieuwe Eerstejaars commissie komt. Op deze avond zal het oude EC bedankt worden en het nieuwe EC verwelkomt. Wees erbij  voor deze avond vol emotie's.

 • Je laatste kinderfeestje borrel

  Hallo! Wil je naar mijn kinderfeestje komen? Je hoeft geen zwemspullen mee te nemen en je wordt ook niet thuis gebracht. Er is wel bier en er zijn leuke spelletjes, bovendien zijn er snoepzakjes te verkrijgen aan de bar. Het wordt een hele leuke dag! Groetjes PRAC xx

 • De Voorzitterswissel

  De Voorzitterswissel komt er weer aan. 28 September zullen om 22:00 de commissievoorzitters van collegejaar 2016-2017 opgevolgd worden door de commissievoorzitters van collegejaar 2017-2018.

  Kom jij je oude voorzitter uitzwaaien en je nieuwe voorzitter succes toewensen? Of heb je gewoon zin om wat te komen drinken? We zien jullie graag donderdagavond in Café de Fiets!

 • Allesproeverij

  Op 29 september is het weer zover, dan presenteren Ac en VACUOLES onze nieuwste activiteit, de allesproeverij. Van insecten en exotisch vlees tot de planten uit je eigen achtertuin, niets is te gek, dus kom proeven! De hapjes staan vanaf 18:30 klaar in de Zuidkantine.

 • Standjesmarkt

  [English follows Dutch]

  Wil jij graag actief worden bij een commissie van BeeVee? Of ben je gewoon heel nieuwsgierig naar wat BeeVee allemaal te bieden heeft?

  Dan is dit je kans, kom op 2 oktober in de pauze naar de Zuidstraat en bekijk de standjes van iedere commissie.

  Wie weet ben jij het volgende commissielid!

  Do you want to become active inside BeeVee? Or are you just wondering what BeeVee has to offer?

  This is your chance, come to the Southstreet on 2 october between 12:30 and 13:30 and look at the stands of the BeeVee commissions.

  Who knows, you might be the next commissionmember!

 • Halfjaarlijkse algemene ledenvergadering

  Op woensdag 4 oktober 2017 zal de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering (alv) in lokaal HG00.304 plaatsvinden. De inloop zal vanaf 16:00 uur zijn en de alv zal om 16:30 uur beginnen. Tijdens de alv zal er over belangrijke zaken gestemd worden, zoals het voorstel van de contributiewijziging, de verlenging van de ad-hoc Alumnicommissie (Ac) en het goede doel olifant Panda. Daarnaast zal de voortgang van het afgelopen halfjaar gepresenteerd worden in het halfjaarverslag en het financieel halfjaarverslag.
  Omdat er de afgelopen tijd veel commotie rondom het alcoholgebruik binnen de faculteit is ontstaan, hebben wij besloten dat er geen alcohol aanwezig mag zijn tijdens de alv op 4 oktober 2017.

 • Kultuurfilm: GET OUT

  In deze voor “best movie 2017”genomineerde thriller gaat Chris Washington voor het eerst mee naar de ouders van zijn vriendin Rose. Eerst lijkt alles goed te zijn en is het gewoon een normaal weekend, maar dan ontdekt Chris dat er iets heel erg mis is met het huis en de mensen die er in hebben gewoond.

 • EC presenteert: Diner Rouler

  Op donderdag 12 oktober is het weer zover EC's diner rouler!
  Het idee van diner rouler is dat ouderejaars gaan koken voor eerstejaars, hierbij eet je op drie verschillende locaties (voor elke gang een). Jullie zullen in groepjes rondfietsen (neem dus een fiets mee!) om de complete maaltijd te nuttigen. Op deze manier leer je wat ouderejaars kennen.
  Een kaartje kost €5,-. De kaartverkoop voor diner rouler is van:
  28/29 september: 13:30-14:30 (alleen eerstejaars)
  3 oktober: 12:00-13:00 (alleen eerstejaars)
  4/5 oktober: 12:30-13:30 (voor iedereen)

 • DIAFRAGMA's Record Swap

  Het is weer tijd voor DIAFRAGMA's Record Swap!
  Aan de hand van een thema plaats je muziek op een cd die je van ons krijgt of ophaalt bij de bestuurskamer. Deze cd lever je weer in bij de bestuurskamer. Op de kerstborrel op 20 december krijg je vervolgens een cd van iemand anders terug.
  Had diegene dezelfde ideeen bij het thema? Of is het echt iets heel anders geworden? Misschien ontdek je wel nieuwe muziek!
  Degene die de leukste hoes voor zijn/haar cd heeft gemaakt wint ook nog eens een prijs!
  Het thema dit jaar is: Animal Madness

 • Präctöbërfëst

  Het is weer oktober en dat betekent natuurlijk een oktoberfest en niet zomaar een: een echt PRACtoberfest. Neem dein pul mee en vul je pul voor nie veul!! Hopelijk zien we jullie allemaal 16 oktober verscheinen in je mooiste lederhose of tirolerjurkje met een pul!!

 • ABO workshop: LateX

  Are you always wondering how others are able to make their reports look so nice and are you tired that your entire lay-out in word shifts when you move one figure? Learn how to use LaTeX instead! LaTeX is a document preparation system which uses plain text instead of formatted text. It is widely used in academia for the communication and publication of scientific documents in many fields among which biology and biochemistry.

 • Cray-sea 'Back to the beach'-toernooi

  De herfst komt eraan, de zomer loopt op zijn einde, maar dat betekent niet dat het afgelopen is met de strandpret! Op 19 oktober organiseert ATP het 'Back to the beach'-toernooi, waarbij door middel van 6 beach gerelateerde sporten wordt uitgezocht welk team de echte kings and queens van het strand zijn. Na afloop houdt het feest niet op, want in café de Fiets wordt een Beachthema biologenavond georganiseerd! Dus schrijf je snel in in de week van 9 oktober en hopelijk zien we jou straks op het zand!

 • Themabiologenavond: Back to the Beach

  De herfst is weer begonnen en het collegejaar is al een tijdje bezig. De zorgeloze zomer word weer verlangt. Gelukkig word er een Back to the Beach biologenavond georganiseerd om het gevoel van de zomer weer terug te krijgen. Deze activiteit sluit aan op de activiteit van ATP: de Back to the Beach toernooi, maar ook als je niet hier na toe ga kan je altijd nog gezellig naar de themabiologenavond komen. Natuurlijk weer met geweldige aanbiedingen zoals de sex on the beach cocktail voor maar € 5.

 • Lasergame

  We gaan lasergamen! 24 oktober kun je je skills van Call of Duty komen showen door mee te doen aan de lasercompetitie! We zullen in 8 teams van 5 personen strijden om de eer en ook 4 vrijkaarten om nog meer te lasergamen. Om 19:15 worden we verwacht waarna we 2,5 uur gaan spelen om de beurt, team tegen team. Drankjes zijn voor eigen rekening maar natuurlijk niet verplicht!

 • Fc pyjamaparty -open biologenfeest-

  Kom uit je bed, rek je uit, want deze is droom is geen bedrog: het is tijd voor een heuze Fc -open biologenfeest- pyjamaparty. Dus stap met je beste been uit bed en ga nog een keer voor de tentamenweken lekker los met de biologen!

 • Samenstuderen met ABO: biofysica

  ABO, de onderwijscommissie van BeeVee, organiseert een samenstudeermiddag in de tentamenweek. Tijdens deze middag van 1 januari (13:30 tot 17:30) ben je welkom in het lokaal HG00.137. Kom na vragenuurtje van de cursus biofysica samen aan de opdrachten werken en studeren. Natuurlijk mag je ook komen als je deze cursus niet volgt en gewoon samen wil studeren met anderen! Wij zullen zorgen voor thee, koffie en koekjes.

 • Aftertentamenborrel

  Ben jij ook zo klaar met de stress voor je tentamens? Heb je net je tentamen dierkunde achter de rug of ben je nog hartstikke hard aan het leren en heb je geen zin meer? Kom lekker een drankje doen op de aftertentamenborrel! Dit is tevens een goed begin van je herfstvakantie... Er zullen tot 16.00 uur gratis koekjes, koffie en thee aanwezig. Vanaf 4 schenken we ook bier! Kom dus lekker een drankje drinken, gezellig kletsen en ontspannen. Tot dan!

 • Samenstuderen met ABO

  ABO, de onderwijscommissie van BeeVee, organiseert een samenstudeermiddag in de tentamenweek. Tijdens deze middag van 6 januari (13:30 tot 17:30) ben je welkom in het lokaal HG00.137. Kom samen studeren met anderen en zorg er samen voor dat de eerste tentamenweek van het jaar een succes wordt! Wij zullen zorgen voor thee, koffie en koekjes.

 • Viering 60-jarig lustrum biologie

  De studie biologie bestaat dit jaar 60 jaar. We gaan hier bij stilstaan en een leuke viering bij houden. Er zal tomatensoep zijn, quizzen, oude almanakken en nog veel meer. Kom dus gezellig even lang na je tentamenstress.

 • Poolcompetitie

  Op 14 november vindt de jaarlijkse poolcompetitie van VACUOLES weer plaats. Het is ook dit jaar bij House of Billiards. Heb je vorig jaar tevergeefs meegedaan en wil je laten zien dat het dit jaar beter gaat, of heb je nog nooit meegedaan en wil je je pool skills laten zien? Kom dan gezellig een avond poolen met VACUOLES!

 • Open Podium

  Dé Kultuur activiteit van het jaar! Het moment voor jou om alles uit de kast te halen en op het podium te komen shinen met je speciale talent. Of het nou mooi, fascinerend, grappig, apart of super stoer is, alles en iedereen is welkom. En heb je voor je act versterking nodig van een niet-BeeVee'er? Zelfs die zijn welkom! Meld je voor 1 november aan via inschrijvenkultuur@gmail.com. Laat ons in dit mailtje weten wie je bent/jullie zijn, wat er wordt opgevoerd, hoe lang dit duurt en wat ervoor nodig is (denk aan instrumenten/microfoons/versterkers).

  Verder ben je natuurlijk ook van harte welkom om te komen kijken als je een beetje verlegen bent of stiekem gewoon wat ongetalenteerd. Tot 15 november!

 • Eerste voorlichting BOS-reis

  Ben jij dol op reizen en ontdekken? Lijkt het jou daarnaast ook erg leuk om de buitenlandse biologie te leren kennen? Combineer dit alles nog eens met een gezellige groep van 40 biologen en je begrijpt waarom de jaarlijkse BOS-reis zo’n geweldige ervaring is!

 • Mission Intropossible Borrel

  Heey allemaal, de intro is alweer een tijdje geleden, maar omdat jullie deze allemaal (gedeeltelijk) hebben overleefd, willen we graag met jullie deze impossible leuke momenten nog een keertje beleven! Daarom hebben we deze introborrel, waarop de eerste jaars ook hun smoelenboek en introDVD kunnen ophalen!! Dus hopelijk tot 22 november, bij onze Mission Intropossible Borrel!!

 • Lezing Sanquin: De weg van de bloeddonatie, van donor tot patiënt

  Op dinsdag 28 november zal de tweede lunchlezing van dit jaar plaatsvinden! Tijdens deze pauzelezing zal Sanquin komen spreken over alle zaken rondom bloedtransfusies. Wij hebben voor gratis lunch gezorgd! Meld je aan door een mail te sturen naar beevee.symci@gmail.com . Aanmelden kan tot en met maandag 27 november.

 • BeeVee Gala

  Het BeeVee Gala komt er weer aan!

 • Rondleiding Centraal Dierenlaboratorium

  Na het grote succes van vorig jaar heeft Symci besloten om de rondleidingen naar het Centraal Dierenlab dit jaar vervroegd plaats te laten vinden! Tijdens deze rondleiding zal je een kijkje nemen in de laboratoria en zullen de medewerkers je alles vertellen over dierproeven.

 • DIAFRAGMA en VACUOLES presenteren: De Spooktocht

  Hou je van spookhuizen of vond je de Nachtexcursie in de intro ook zo leuk? Ben je nooit bang en durf je altijd alles aan? Zoek je een excuus om een avond niet te studeren? Schrijf je dan in voor DIAFRAGMA's en VACUOLES' spooktocht. Deze vindt plaats op 6 december en begint op staddijk 105. Inschrijven kan vanaf 20 november in gang 1 en het is helemaal gratis! Je mag vier vrienden meenemen om deze tocht aan te gaan. Er is maar beperkt plek, dus wees snel!

 • NCBS 2017

  Het Landelijk Congres Biologie Studenten (LCBS) vindt dit jaar weer plaats in Burgers Zoo! Tijdens het congres zullen bachelor en master biologiestudenten van de verschillende Nederlandse universiteiten de strijd aangaan om 'De Darwin', de eerste landelijke scriptieprijs voor biologie, te winnen.  Met een kaartje verschaf je niet alleen toegang tot het congres, maar ook:
  - vrije toegang tot het park (gehele dag)
  - een welkomstdrankje bij aanvang
  - een verzorgd diner
  - vrije parkeermogelijkheid.

 • Kultuurfilm Florence Foster Jenkins

  De winter is er en niemand heeft meer zin om naar buiten te gaan en zijn teentjes eraf te vriezen. Gelukkig organiseert de Kultuurcommissie de volgende Kultuurfilm bij die je knus in een verwarmt lokaal van een fantastische film kan genieten!
  Florence Foster Jenkins is een erfgename met de droom operazangeres te worden, ,maar helaas heeft ze een verschrikkelijke zangstem wat het toch wat lastiger maakt haar droom waar te maken. Wil jij weten hoe het verder gaat met Florence (die by the way door de fantastische Meryl Streep wordt gespeeld)? Kom dan naar de kultuurfilm! Entree kost €0.50 Wil jij ook mee eten? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar inschrijvenkultuur@gmail.com.
  Eten begint om 17:30 in de zuidkantine en kost zelf €2,-

 • Kerstcino

  Een avond heerlijk gokken zonder ook maar een cent te verliezen, dat is zeker mogelijk! Op donderdag 14 december van 20:00 tot 00:00 gaan we los met de bekende spellen als poker en blackjack. Mocht je wel een big spender zijn heb je voor deze avond nog steeds geen zorgen: een fles wijn is namelijk maar 12 euro (bier voor de standaard BeeVee prijs). Ook hoef je niet bang te zijn voor een uitsmijter die je eruit zet als je niet komt in je (kerst)galakleding (natuurlijk wordt dit wel gewaardeerd). Aanmelden is niet nodig en we hopen nadat degene met de grootste stack zijn welverdiende prijs heeft gekregen nog gezellig verder te feesten in de Fiets. 

  Tot dan! 

 • MuZieum

  De unieke ervaring beleven hoe het is om blind of slechtziend te zijn bij de donkerbeleving in het MuZieum. Achteraf is er een borrel in een café dichtbij het MuZieum om alle belevingen uit te wisselen en gezellig een drankje te doen.

 • Boulderen met ATP

  Heb jij ook altijd de Mount Everest willen beklimmen, maar ben je nog net niet fit genoeg? Geen nood, ook voor jou is er genoeg klimplezier te beleven! Op 19 december kun je gezellig met ATP gaan boulderen in de Grip Boulderhal te Nijmegen. Van amateur tot professioneel bergbeklimmer, er zijn voor iedereen leuke banen. Als extraatje heeft ATP een schitterend programma bedacht waarbij fantastische prijzen te scoren zijn(waaronder een meet and greet met de enige echte Guusje van Boulderik). Dus kom in de pauzes van 11 tot 15 december een kaartje halen en dan zien we jou 19 december in de griphal!

 • Kerstborrel

  De grote kerstborrel is er eindelijk weer! Kom genieten van bier, wijn, glühwein, fris en lekker hapjes in de zuidstraat. Het is de woensdag voor de kerstvakantie, 20 december, dus een perfect moment om kerst te vieren met je vrienden voordat de vakantie begint!!

 • Inspraakavond internationalisering | Internationalization discussion

  [English follows Dutch]

 • Meeloopdag met Alumni

  De alumnicommissie van BeeVee wil studenten de kans geven om zich beter in het werkveld van hun interesse te oriënteren. Dit willen wij mogelijk maken door meeloopdagen te organiseren. Aangezien je als biologiestudent later op veel verschillende werkplekken terecht kunnen komen, is het belangrijk dat deze kans gegeven wordt. Met de persoonlijke vorm van voorlichting op deze dag zal je een reëler beeld krijgen van waar je later terecht kan komen.

 • Tweede voorlichting BOS-reis Ierland

  Hallo lieve Biologen, het is weer bijna tijd voor de tweede voorlichting van de BOS-reis! Dit jaar zullen we in de meivakantie (28 april-6 mei) naar het mooie Ierland afreizen. Tijdens deze voorlichting zullen we jullie onder andere vertellen welke steden, universiteiten en natuurparken we zullen gaan bezoeken en hoe het programma en het kostenplaatje eruit gaan zien. De voorlichting zal plaatsvinden in de pauze van 11 januari (12.30 - 13.30) in HG00.068.

 • Doe-Het-Goed-Met-Je-Hoed biologenavond

  Ben jij ook niet uitgefeest van nieuwjaar? Neem jij je goede voornemen niet serieus? Heb je net een kekke nieuwe hoed gekocht? Dan komt net het goede evenement op jouw pad, de themabiologenavond: Doe-Het-Goed-Met-Je-Hoed. Met te gekke aanbiedingen: Een Long Island Ice tea voor maar € 5,- en alle shots die beginnen met B,E of V zijn € 0,50 euro goedkoper!

 • Inschrijvingen 46ste Batavierenrace

  Het nieuwe jaar is weer begonnen en voor de sportievelingen betekent dit maar één ding: de Batavierenrace komt er weer aan! Op 20 & 21 april zal de 46ste editie van dit fantastische evenement plaatsvinden. De Batavierenrace is een estafetteloop georganiseerd voor en door studenten, waarin teams van 25 personen in totaal 175 km rennen van Nijmegen naar Enschede. Na de race wordt er een schitterend feestje gebouwd op de campus van Enschede, en kun je overnachten met je teamgenoten in tentjes. Lijkt het jou ook leuk om mee te rennen en het biologenteam "Bellis Perennis" te versterken? Meld je dan van 15 tot en met 18 januari aan door naar BeeVee.Bellisperennis@gmail.com te mailen. Als er teveel aanmeldingen zijn zal er op 19 januari een loting plaatsvinden. Dus waar wacht je nog op, grijp je kans, meld je aan en ren gezellig mee!

 • Bio-top 40

  [English follows Dutch]

 • BeeVee Dinner

  [English follows Dutch]

 • Pre-alv

  [English follows Dutch]

  Ook deze wissel alv is er weer een pre-alv om alvast wat documenten te bespreken.  De pre-alv vindt plaats op woensdag 17 januari in de pauze in lokaal HG00.108. De documenten zijn op de site te vinden onder mijn BeeVee; ALV documenten; 7 februari 2018
  ______________________________________________________
  Keep in mind that the pre general meeting of members will be held in Dutch!

  The pre-GMM will be held on wednesday the 17th of January in room HG00.108 from 12:30h to 13:30h. You can find the documents (in Dutch) on the website: mijn BeeVee; ALV documenten; 7 februari 2018

 • Biologenavond

 • Biologenavond

 • Samen studeren met ABO

  ABO, de onderwijscommissie van BeeVee, organiseert ook deze tentamenweek weer een samenstudeermiddag. Tijdens deze middag, 30 januari (13:30 tot 17:30),  ben je welkom in het lokaal HG00.137. Kom samen aan opdrachten werken en studeren.  Wij zullen zorgen voor thee, koffie en koekjes.

 • Biologenavond

 • What-The-VAC-is-deze-Aftertentamenborrel

  Do you also want to become active within BeeVee? Then this event is especially for you. Committees that still need members will be represented here.

 • BioLingo

  In plaats van de Bierbingo zijn we deze avond in TweeKeerBellen te vinden voor onze BioLingo! Voor deze BioLingo krijg je bij ieder drankje dat je bestelt een letter om de mooiste, langste en origineelste biologische woorden mee te leggen. En natuurlijk zijn er voor de winnaars aan het eind van de avond mooie prijzen te winnen! Kom dus gezellig langs om een drankje te doen, woorden te leggen en dan maken we er samen een leuke avond van!

 • Wissel alv

  [English follows Dutch]

  De wissel algemene ledenvergadering (alv) zal plaatsvinden op 7 februari 2018 en zal starten om 16:30 uur met een inloop vanaf 16:00 uur in HG00.307.

  Op de alv zal gestemd worden over het jaarverslag van 2017 en het financieel jaarverslag van 2017. Daarnaast zal gestemd worden over de voorgestelde wijzigingen in het huishoudelijk reglement, de algemene voorwaarden lidmaatschap, de algemene verkoopsvoorwaarden en het alcoholbeleid. Tot slot zal het 33e kandidaatsbestuur haar beleidsplan en de begroting van 2018 presenteren en zal gestemd worden over hun charge en de decharge van het 32e bestuur.

  Denk eraan dat het niet is toegestaan alcohol te nuttigen tijdens de alv.
  ____________________________________________________________________
  Keep in mind that the GMM will be held in Dutch!

  The general meeting of members (GMM) will take place on the 7th of February 2018 and will start at 16:30h with a walk-in from 16:00h in HG00.307.

  During the GMM there will be a vote on year report of 2018 and the financial year report of 2018. There will also be a vote on the proposed changes of the house rules, the general terms and conditions membership, the general terms and conditions for ordering study materials and the alcohol policy. Finally the 33rd candidate board of BeeVee will present their policy plan and the budget of 2018 and there will be a vote on the charge of the 33rd board and the discharge of the 32nd board.

  Remember that consuming alcohol is prohibited during the GMM!

 • Biologenavond

 • Weerwolven

  Heb jij in de intro ook een heel dorp opgegeten, of alle weerwolven gelynched? Wil je het Beest uithangen voor je naar Beestfeest gaat? Kom dan naar het Weerwolven met VACUOLES!

  Op 8 februari gaan we op de universiteit om 18:00u samen pizza eten en om 19:00u wordt Wakkerdam wakkergeschud en begint het spel.

  Als je mee wil eten, stuur dan voor 7 februari 12:00u door welke pizza je wil naar doemeemetvacuoles@gmail.com en neem 8 februari 5 euro mee. De keuzes staan in het volgende bericht!

  Lust je nou geen pizza, niet getreurd, je mag ook mee doen zonder mee te eten, en dat is helemaal gratis!

 • Biologenavond

 • Valentijnsactie

  Heb je al tijden iemand op het oog? 
  Of wil je iemand gewoon liefde of geluk toewensen?   
    
  Dan is de EC valentijnsactie iets voor jou!   
    
  Voor slechts €0,50 kan je van 5-9 Februari in HG00.068 een bestelling plaatsen voor een kleinigheidje met daarbij een persoonlijke boodschap (op=op). Op 15 Februari (als iedereen weer is bijgekomen van carnaval) wordt jullie liefde verspreid. 

  Wie wil zo'n klein bedrag nou niet kwijt voor een mogelijke liefde tot in de eeuwigheid? 

 • Symposium 2018

  [English follows Dutch]

 • Fc's Foute Fitness Feest

  Het eerste feest van het jaar speelt lekker in op de inmiddels alweer lang vergane goede voornemens om lekker veel te gaan sporten en helemaal healthy fitboy en fitgirl te worden. Natuurlijk ging dat halverwege januari al niet meer helemaal lekker, en bedacht je dat je vanwege de tentamens toch geen tijd had om te sporten. Gelukkig is daar de feestcommissie die jullie graag helpt om ook in februari nog jullie sportieve doelen te halen! Wij warmen ons namelijk alvast op voor een smerig fout fitness feest. Na een hele dag vol geweldige verhalen over "the Dark Side of Biology", wordt het tijd om 's avonds nog even de benen te strekken en een paar lekkere goudgele koolhydraatshakes (voor maar 1,60!) naar achter te gooien. Hele dagen zitten is immers het nieuwe roken. Haal dus je strakste neon panterlegging uit de kast, haal je favoriete beenwarmers van zolder, bedek je polsen met een kekke zweetband, haal je sportschoenen maar weer uit het vet en doe met Fc mee aan de foute fitness sessie! Om 22.00 beginnen we meteen lekker met een ticket uurtje happy hour, waarin alle drankjes twee voor de prijs van een zijn! 

 • Biologenavond

 • Discobowlen met ATP

  Heb jij na carnaval nog steeds de discovibes? Kom dan gezellig discobowlen met ATP op 22 februari. Voor slechts 5 euro kun je een fantastische avond vol spares, strikes en shotjes beleven. De beste bowler van de avond zal tevens extra beloond worden met de felbegeerde gouden wisselpin. Schrijf je dus in tijdens de pauzes van 14 t/m 16 februari, waarbij je maximaal 2 kaartjes per persoon kan halen. Dus vorm een leuke baan, gooi die strike en win op 22 februari! 

 • Gotcha

  Het is inmiddels alweer 2018 en de waterpistolen liggen al een tijdje in de kast stof te verzamelen. Daarom is het weer bijna tijd om met Gotcha 2018 te beginnen. Iedereen die mee wil doen kan voor 16 februari zijn/haar naam en een foto mailen naar doemeemetgotcha@gmail.com. In de week van 19 februari kan iedereen z'n target komen halen. Gotcha 2018 gaat van start op 26 februari. 

  Voor degenen die Gotcha nog niet kennen: Gotcha is gebasseerd op de gelijknamige film. Iedereen heeft een waterpistool en een target. Probeer zo snel mogelijk je target uit te schakelen, maar kijk ook goed uit. Als je even niet oplet ben je misschien zelf neergeschoten. Zodra iemand vermoord is krijg je zijn/haar target en kun je weer een plan beramen om je volgende kill te maken.

 • Kultuurfilm: Captain Phillips

  Do you like pirates? Do you like Tom Hanks? Do you like movies and do you like delicious food? Well then this is just the right activity for you! 
  The next Kultuurfilm is coming soon, and YOU voted for it to be Captain Phillips! An amazing action-thriller from 2013.

 • "Mommy says I am special"-borrel

  Als eerste borrel van het jaar wil PRAC het gelijk groots aanpakken! De volgende borrel is namelijk weer een speciaal bier borrel. Op deze borrel zullen we naast al het standaard lekkers ook drie verschillende speciaal bieren schenken. Welke dit zijn zal worden bekend gemaakt op de facebook pagina, dus hou die goed in de gaten! Daarnaast hebben we voor alle extra speciale mensen ook een actie op de facebookpagina van dit evenement, waarbij je een gratis speciaal biertje kunt winnen!! Hopelijk zien we jullie allemaal 28 februari.

 • Biologenavond

 • Ouderdag Biologie

  Ook dit jaar organiseert het Actief Biologen Overleg (ABO) de ouderdag. Deze dag is speciaal voor eerstejaars van de studie (medische) Biologie. Tijdens deze dag krijgen de ouders een leuke inkijk in het studieleven van jouw als eerstejaars. Jullie gaan samen een aantal hoorcolleges volgen en in de middag zijn er een aantal activiteiten georganiseerd zoals rondleidingen en practica. De dag start om 9:30 en eindigt in de middag met een gezellige borrel.

 • Pauzelezing: Jelle Reumer's boekpresentatie

  [English follows Dutch]

 • ABO Workshop: budgeting

  Are you making sure that you’re spending less than you’re earning and that you are planning for both the short and long term? Budgeting isn’t always easy and can be complicated, but is clearly very important. Are you good at saving your money? Or do you want to save a bit more, but don’t know how? Than this ABO workshop could be a nice fit for you!

  On Wednesday 18 October ABO (Actief Biologen Overleg, the education committee of BeeVee) organizes a workshop budgeting in collaboration with ING( Dutch bank). The workshop is from 18:30h till 20:30h in HG00.108 and is free of charge.

  If you want you can join for dinner before, which is in the URD of the Huygensbuilding at 18:00h. The dinner is just €2,- for members of BeeVee and €3,- for others.

  If you want to join don't forget to sign up by emailing aboworkshops@gmail.com and mention your name, if you are a member, whether or not you want to join for dinner and if any your allergies and/or diets.

 • Biologenavond

 • Windpark-excursie

  Ben jij ook wel eens benieuwd naar wat zich nou in een windmolen afspeelt? Dit is je kans! Ac organiseert op zaterdag 10 maart een excursie naar windpark Nijmegen-Betuwe. Deze dag begint met het verzamelen om 12.45 voor het station om gezamenlijk naar het windpark te fietsen. Met eigen vervoer komen kan ook (Griftdijk 244 in Nijmegen). Hier worden wij ontvangen met koffie/thee door de directeur, waarna van alles verteld en geshowd wordt over de windmolens. De dag sluiten we af met een drankje, en dit allemaal voor maar €3,-! De gehele dag door kan je met alumni over de studie praten of gewoon gezellig kletsen, want er zijn al bijna 20 alumni-aanmeldingen.

  Wil jij deze unieke dag niet missen? 
  Kom dan van 26 februari tot 2 maart in de gang van de bestuurskamer je kaartje (€3,-) kopen! 
  Tot dan!

 • VACUOLES presenteert: de Pubquiz

  Weet jij alles van één onderwerp? Of weet je van alles wel iets? Wil je samen met je vrienden de competitie intellectueel de grond in boren? Kom dan naar de Pubquiz van VACUOLES op 12 maart in café 't Haantje en test met een groep van 5 of 6 mensen jouw kennis. Let op: De Pubquiz wordt maar 1 keer per 2 jaar georganiseerd! Wil je meedoen? Meld je dan aan bij doemeemetvacuoles@gmail.com tot 9 maart.

 • ATP Baseball Clinic

  Did you want to hit a home-run ever since you were a little kid, but never had the proper technique? Don't worry about it, ATP has got you covered! ATP will organize a baseball clinic in association with the Radboud Rangers on the 13th of march. During this clinic the Rangers will instruct us every step of the way, from properly holding a baseball bat to hitting that sweet, sweet home-run! If you're interested you can sign up for only 2 euro from 5 till 9 march. You can find us in front of the board roam in hallway 1 from 12:30 till 13:30. So sign up quikcly, otherwise you might strike out! (lame baseball pun)

 • Themabiologenavond EscaLente

  Hello dear members! 

 • Lam-Bij-Cantus

  = Dutch follows English =

 • Harry Potter en de Bierbeker

  Have you always wanted to know what it feels like to enter the gates of Hogwarts and be a real wizard? PRAC gives you the opportunity to have a magical afternoon, with lots of beer and wine in an awesome Harry Potter theme. So if you are a great wizard like Harry, or a bit less of a wizard like Ron, or if you need some relaxation after all the hard studying like Hermoine, come to our borrel on the 22th of March!

 • Biologists evening

 • Fc's Back to the Future Party

  =English follows Dutch=

 • Kreatief met Kultuur: Rubber edition

  Do you have a creative soul? Do you need a new fashionable handbag or clutch or a new phone/laptop case? Well then Kultuur has just the right event for you!
  "Kreatief met Kultuur: Rubber edition" is a workshop where you learn how to use this specific material to handcraft whatever comes to your mind. The event starts with dinner at 17:30 in the North Canteen and the workshop itself will begin at 18:30 in HG00.108. 

 • Biologists evening

 • Study get together session - samenstuderen met ABO

  =English follows Dutch=

 • Break from your exam - borrel

  =English follows Dutch=

 • Biologists evening

 • Study get together session - samenstuderen met ABO

  =English follows Dutch=

 • Biologists evening

 • Kultuurfilm Room

  =English follows Dutch=

 • VACUOLES en Marie Curie presenteren: De Smokkeltocht

  =Dutch follows English=

 • Biologists evening

 • LSD-party

  =English follows Dutch=

 • Happy BirthDies

  =Nederlands volgt Engels=

 • PRAC and FC presents: Summer Holiday Cocktail Ferrel

  =Dutch follows English=

 • General Meeting of Members

  =Nederlands volgt Engels=

 • Last biologists evening at Café de Fiets

  =Nederlands volgt Engels=

 • Biologists evening

 • Biologists evening

 • Biologists evening

 • Biologists evening

 • Hitchhike Competition

  English follows Dutch

 • KaráPoké Borrel

  =Nederlands volgt Engels=

 • Photohunt: campusedition 2.0

  =Nederlands volgt Engels=

 • Biologists evening

 • Malle Babby biologists evening

  =Nederlands volgt Engels= 

 • BBQ speed date session: student to alumnus

  =Nederlands volgt Engels=

 • EC's Lustrum

  =Nederlands volgt Engels=

 • Presale Retro Almanak

  =Nederlands volgt Engels= 

 • Biologists evening

 • Presentation policy plan Internationalisation

  =Nederlands volgt Engels=

 • BeeVee-Weekend

  =Dutch follows English=

 • Lunchtime stories (voorleespauze) with Kultuur

  =Nederlands volgt Engels=

 • ATPoule World Cup Edition

  =Nederlands volgt Engels
   

 • Blast from the past borrel

  =Nederlands volgt Engels=

 • Biologists evening

 • ATP Island

  The sun is shining, the collegeyear is ending, one thing is clear: summer is upon us! To give you a taste of the summer vibes, ATP will organize a beach-themed tourney, full of splashing water games and hot sand action, ATP Island! The activity will take place on the Spiegelwaal on the 14th of june, and the ticket sale will run from 4 till 8 june. You can register in groups of 5, for only 1 euro pp. So join us at the magical ATP Island, and prepare to get wet!

 • Waalbeach BBQ


  Are you eager for summer? Do you want to leave the lecture benches and do something fun? Then you should come to the Waalbeach barbecue on june 18th! We'll provide salads, baguettes and barbecues, you bring your own food! It's completely free and you can even go swimming! See you there!

 • From zero to Biology hero - quiz !

  =Nederlands volgt Engels=

 • Biologists evening

 • Biologists evening

 • Biologists evening

 • Sticker competition

  =Nederlands volgt Engels=