De Hemel

English follows Dutch

In het hartje van Nijmegen, net om de hoek van de Grote Markt, vind je de Commanderie van Sint Jan. In dit historische pand, gevestigd in 1198 als hospitaal, bevinden zich een brouwerij en destilleerderij, een chocolaterie, een kookatelier, een koffiebranderij en twee restaurants met een cafe. Ons cafe en restaurant zijn gelegen op de begane grond en wij zijn alle dagen van de week geopend. Kijk op www.restaurantdehemel.nl naar de verschillende workshops en arrangementen, of kom gewoon even langs voor een lekker hapje of om te genieten van een van onze twaalf huisgebrouwen biertjes.

_________________________________________________________________________

= English =

The Power of Artisanry in the heart of Nijmegen. De Hemel is located in the St. John’s Commandry, a medieval monastery building in the centre of Nijmegen.

Experience all the venue has to offer in a unique setting, underneath the heavy-beam ceiling, or on the finest terrace of Nijmegen. Taste, enjoy, experience: an epicurean kitchen, home-brewed beers, home-distilled spirits and our own roasted coffee! A unique place where people laugh and enjoy life!